Cégtár

Regisztrálja Ön is vállalkozását ingyen a cégtárba!
REGISZTRÁLOK!
Megye:   -
Kistérség:   -
Bögrevár
Egyedi fényképes ajándékok gyártása és forgalmazása. Lepje meg szeretteit olyan ajándékkal, amely örök emléket fog jelenteni neki!
 Ájándék és dísztárgy boltok 
Flórián Vendéglő - Rendezvényterem
Kellemes környezetben (klimatizált vendéglő és rendezvényterem és kerthelyiség) házias ízekkel, udvarias kiszolgálással várjuk kedves Vendégeinket. Lehet: ebéd, vacsora, csoportétkeztetés, lakodalom, családi est vagy rendezvény.
 Éttermek 
 Ételkiszállítás 
Magnum Zenekar
Lakodalmakban, bálokon és egyéb rendezvényeken vállalunk zenei szolgáltatást. Csak élő zene!
 Zenekarok 
Strong Paramedic Paracord
Szász Tamásnak hívnak. Fő foglalkozásom mentőápoló, de szakmám a szobafestő – mázoló. Pár hónapja kezdtem el készíteni karkötőket, kulcstartókat, kutya nyakörveket ejtőernyőzsinórból. A szeretem csinálni és mindig újabb és újabb dolgokat találok ki. Bízom benne mindenki álmát meg tudom valósítani ezen a téren.
 Ájándék és dísztárgy boltok 
Ujházi Krisztina AVON tanácsadónő
Immár több éve foglalkozom az AVON cég termékeivel. Az általános tisztálkodási termékek mellett megtalálhatóak a palettán ékszerek, parfümök, testápolási termékek mind nők, mint férfiak számára. Ezen termékek kitűnő ajándékot jelentenek akár esküvőkre, akár születésnapokra vagy bármilyen alkalomra.
 Órák, ékszerek 
 Illatszerek, kozmetikumok 
 Ájándék és dísztárgy boltok 
Vadász - horgász bolt (Laki Árpád vállalkozó)
Boltunkban mindent megtalál, ami a vadászathoz vagy horgászathoz kell. Fegyverek, lőszerek, vadászfelszerelések, horgászbotok, csalik,... Minden, amire csak szüksége lehet.
 Horgászat 
 Vadászat 
Vadászbolt - Z-Bolt Kf.
A cég profiljában megtalálhatóak a vadász, íjász, sport felszerelések, kiegészítők importjától és belföldi értékesítésétől egészen a professzionális kis és erdészeti valamint kerti gépek forgalmazásán át a különféle lakossági szolgáltatások nyújtásáig terjed, mint például a speciális és egyéb kulcsok másolása, kések, tőrök, kardok, ollók élezése, névtábla készítés és gravírozás, valamint kisgép javítás.
 Horgászat 
 Vadászat 
VMDigital Számítástechnikai Szerviz
Szigetváron, a Kossuth téren található számítástechnikai üzletünkben várjuk kedves vásárlóinkat! Keresse új és használt termékeinket elérhető áron! Számítógépek javítása, karbantartása nagyon rövid határidővel! Kérésre házhoz is megyünk. VMdigital, a korrekt kiszolgálás!
 Informatikus 
 Informatika